Kletsun #35

StellaHé hoi, daar is mijn geklets weer. Inclusief deze o zo charmante foto van yours truly, uhu. Op dit moment zit ik te typen in een grote trui, aan mijn bureau in Leiden, een vlog van Estée op de achtergrond, geurkaarsjes en wat stukjes komkommer naast me en jup, feeling good. Helaas moet ik eigenlijk of studeren voor mijn tentamen van morgen, of werken aan een deadline die ik woensdag in moet leveren, maar jongens het wil gewoon even niet nu. Ik vlucht dus maar gewoon in deze bezigheid, want dat vind ik ietsie (understatement) leuker. Gewoon even bijkletsen; heb best nog wat te vertellen ook, eigenlijk!

Tentamens done, en dus, eh, vakantie?

Dus zat ik net nog te zeuren over alles wat er nog moet gebeuren, maar als dat gebeurd is, dan heb ik dus zomervakantie. Ja, echt. Living the good life. Ik weet het; het is echt schandalig vroeg om al vakantie te krijgen. Maar, dat zou ik dan ook nogal aan mezelf te denken hebben – want, als ik herkansingen heb, dan duurt het nog even. Mijn tentamens de afgelopen weken zijn beste oké gegaan. Ik zat de eerste periode echt in een goede studeer flow, maar de afgelopen dagen (en nu) ben ik echt een beetje ‘op’. Of juist ‘vol’. Snappie? Als jullie dit lezen, zit het er allemaal op. Dan is het afwachten geblazen, en hopen dat ik geen herkansingen heb. Ik kijk nu alweer uit naar volgend studiejaar. Want: minor! En afstuderen.. Maar goed, laten we dat nog eventjes laten voor wat het is, oké? O ja, en ik heb dus gesolliciteerd, dus het hele niet-meer-hoeven-studeren-gebeuren wordt straks keurig ‘opgevangen’ door het werken-gebeuren. Dus no worries: ik word geen luie papzak. (Ik ben dus serieus soms bang dat mensen dat van mij vinden, maar geloof me, ik ben echt een bezige bij en het gaat me heus niet allemaal easy as beep af hoor!)

Al die motivatie en inspiratie

Ik heb mijn liefde voor zelfhulpboeken uitgebreid tot een nieuwe liefde in hetzelfde thema, being inspirerende podcasts! Ik vind het ZO heerlijk om naar The lively show of Ladies who lunch te luisteren als ik buiten rondhobbel, van A naar B aan het gaan ben, de afwas doe, onder de douche sta (oké dat heb ik nog niet gedaan, maar ook dat lijkt me dus echt chill) en als ik stofzuig. Dat heb ik net gedaan, en zelfs stofzuigen wordt leuk met een inspirerend verhaal op de achtergrond. Een echte aanrader dus, die podcasts.

Weekendjes weg

JOEPIE! Oh het leven lacht me toe, geliefde pannenkoekjes van me. Komend weekend spendeer ik met mijn favoriete mama (ik heb er maar één, maar toch verdient ze dat bijvoeglijk naamwoord) in Maastricht! Ik ben al twee keer in Maastricht geweest en vind het oprecht een hele leuke stad. Net zo leuk als Groningen! Eniewees, we gaan lekker quality timen samen, shoppen, culturele dingen doen (als het weer meezit gaan we op de fiets de stad bekijken, of vanaf de Maas, dat is nog even de vraag) lekker uiteten en gewoon een fijn weekendje ervan maken samen. Ik kan ZO erg genieten van dit soort dingen en ik kijk er dan ook echt INTENS naar uit. Is dat te merken? Het weekend erna gaan Lars en ik naar de Veluwe, om daar een nachtje in een tentje ‘bij de boswachter’ te slapen. Zijn jullie klaar voor wild spotten, natuurwandelingen maken en van plastic bordjes ontbijten? Ikke wel!

Personal update

Met mij gaat het eigenlijk echt goed! Ik heb hier en daar mijn dingen en mijn tegenslagen, maar ik doe echt mijn beste om mezelf oké te vinden, om er op de juiste manieren mee om te gaan en vooral om me niet uit de weg te laten slaan door of mijn angst dat anderen me stom vinden, of mijn angst voor de hoogte van de berg. Ik zit verder goed in mijn vel, dus. Ik heb zelfs een bikini gekocht afgelopen weekend. NAJA. Dat is best een big deal voor mij, want echt, die paskamerhorror krijgt me echt klein. Maar deze keer dus niet! Ik heb weer meer contact met mijn beste vriendin van vroeger, wat ik ECHT heel fijn vind. Alleen met haar kan ik echt schaterlachen om niks, en dat doet me goed. Verder ga ik komende woensdag gezellig afspreken met Fleur: lunchen en vintage winkeltjes bezoeken in Leiden. En ‘s avonds OPTREDEN. Ja, echt. Optreden. Als afsluiter van de singer songwriter cursus. Wie weet dat ik daar mooie opnamen van heb en dat online durf te zetten. Maar pin me er niet op vast, want jullie weten dat ik dat al veel vaker heb geroepen. Maar goed, genoeg spannende dingen op de planning dus. Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat!

Veel liefs, Stel. 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik hoop dat het optreden gisteren super goed ging Stel! Maar dat zal vast wel, hihi, daar ben ik 100% zeker van. Hoe leuk ook dat je dan op dit moment vakantie hebt!! Ik moet nog 12 daagjes, maar ik kijk er ook echt enorm naar uit. Hopen dat ik geen herkansingen heb, dan heb ik 3 maand vakantie hihi. Ik vermoed dat dit ook zoiets zal zijn voor jou? Liefs!

  2. Wat een vrolijk verhaal! Fijn dat het erop zit en hopen dat je nu lekker vakantie hebt! Leuk dat je gezellig weggaat met je moeder! Ik vind dat altijd zo’n heerlijk moment. Geniet van al het moois!

  3. Wat een heerlijk verhaal Stella! Ik las gisteren al op twitter dat je optreden goed was gegaan. Fijn <3 en met dei tentamens en deadline komt het ook allemaal goed. Daarna lekker genieten met Lars (heel tof in een tent!) En lui ben je zeker niet.

    Liefs.

  4. Wat een fijn bijkletspraatje! Je hebt me toch wel nieuwsgierig gemaakt naar die podcasts, ben benieuwd :-) En wat leuk dat je samen met je moeder naar Maastricht gaat. Ik ben ook dol op die stad, maar ik ben er helaas al lang niet meer geweest. En ik ben heel benieuwd naar je in het wild avontuur in de Veluwe! Enjoy it! XX

  5. Aaah Stella, wat zit je in een heerlijke positieve fibe! Houden zo want dan word dit rijtje nóg leuker:)! Dit heeft totaal niks met de inhoud te maken p, I know, but dit schoot me te binnen toen ik klaar was met lezen dus vandaar:-)!

  6. Wat een heerlijk klestpraatje zo met een blije Stella! Je maakt me steeds nieuwsgieriger om een keer iets van jou te horen, lijkt me oprecht leuk. :) En wat een fijne uitjes staan er voor de boeg, geniet ervan!<3

  7. Huh wow, je bent echt lekker vroeg klaar dan! Chilll. Ik mag eigenlijk niets zeggen want ik ben ook al klaar met school vanwege examens which is very nice voor je stressgehalte maar met veertig uur werk per week voelt het nog niet echt als vakantie haha. Fijn dat je zo goed in je vel zit, en waarschijnlijk zit je nu ergens in Maastricht? Geniet ervan! Met je moeder weg is sowieso leeeuk.

Geef een reactie

Sluit Menu