Kletsun #39

StellaIk zit er weer – aan die fijne keukentafel met een kop groene thee naast me. Mijn huid steekt nu alleen niet meer zo erg af tegen het bruinige van de tafel. En mijn chill shirt ruikt nog een beetje naar zonnebrand. Ik heb net alle foto’s gesorteerd, bewerkt (waar nodig) en ik kan ze zo goed als gaan ‘bestellen’. Fotoboeken maken, dat vind ik echt leuk. En dan de creatieve(re) variant hè, met plakken en knippen en allerlei andere frutseltjes van de vakantie erbij. Slurpend aan mijn thee en kijkend naar al die foto’s, waan ik me echt in een soort deken van dankbaarheid. De vakantie was zo leuk en we hebben het echt heerlijk gehad. Alles is goed gegaan en ik ben stiekem best trots op mezelf. Dit is de eerste vakantie die ik helemaal zelf (want Lars was druk met werk en dingen) uitgezocht en geboekt heb. Ik heb alles bedacht en gepland en ook al waren sommige dingen iets anders dan verwacht, het was echt helemaal honderd procent goed zoals het was.

 Plannen voor de komende weken

En jep, er staan alweer een aantal leuke dingen op de planning. Toen we nog maar een aantal dagen hadden in Portugal voelde ik me een beetje bleh. Ik zag er een beetje tegenop om weer naar huis te gaan, om allerlei kleine eigenlijk vrij onbenullige dingetjes. Dus, maakte ik een lijstje met leuke dingen die nog ‘moeten’ gebeuren. Ik ga bijvoorbeeld naar de kapper dinsdagavond, ik ga muziek maken en oefenen met Vincent omdat we mogen spelen & zingen op een bruiloft eind augustus (zo bijzonder!), ik ga naar de Ikea komende week of de week erna, om plantjes te kopen voor in mijn kamertje, en natuurlijk op date met vrienden en vriendinnen etc. Dus, genoeg leuks te doen! En natuurlijk werken, want dat hoort er ook allemaal bij! O ja o ja, en begin september staat er nog een stedentripje op de planning, namelijk naar Madrid! Ik heb mijn vader geholpen met zijn congres, dat hij met een aantal mensen heeft georganiseerd. En om het succes daarvan te vieren met die Spaanse collega’s, gaan we tapas eten in Madrid. En weet je wat? Een van mijn beste vriendinnetjes, Marije, die gaat mee! Je snapt dus wel dat ik echt niet kan wachten.

Meer muziek

Toen ik net mijn gitaar er na twee weken weer bij pakte, kon ik hem het uur daarna niet meer los laten. Ik merk steeds maar weer hoe heerlijk ik het blijf vinden. Gelukkig ga ik dus, als alles goed gaat, gitaarlessen krijgen komend jaar. FEEST. Nee, maar echt, ik kijk er zo naar uit om beter te kunnen spelen en nog meer in mijn eigen liedjes te kunnen leggen. Daarnaast is het gewoon een stok achter de deur om elke week met muziek bezig te zijn – iets wat bij mij hoort er waar ik gewoon intens gelukkig van word. Ik heb het nodig, en het ook ZO gemist afgelopen jaar. Sinds de singer songwriter cursus die ik deed vanaf half maart is het gelukkig al weer veel meer geworden, maar ik kan niet wachten om er nog meer mee bezig te zijn. Love it!

And what about the blog?

In het vorige kletsartikel vertelde ik dat ik (weer eens) een beetje mijn ‘richting’ kwijt was. Ik wilde gewoon even niet meer bloggen, wist echt niet of ik nog wel ‘relevant’ was en of mijn schrijfsels nog wel werden gewaardeerd. “Alsof ik ooit op kan botsen tegen al die geweldig grote en getalenteerde bloggers out there“, dacht ik. Maar, op vakantie kreeg ik toen weer één of andere ingeving, want hé, bloggen is geen wedstrijdje! Lees hier wat ik toen allemaal bedacht. En sla vooral de reacties niet over, want die waren zo lief. Nogmaals bedankt daarvoor; voor al jullie steun en zo. Doet me veel! #luf. Ik ga dus gewoon lekker door krabbelen en typen en rammelen en doen; die hersenspinsels van mij doen het beter op een scherm dan in mijn hoofd. Die stroomt anders echt over, en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Ik heb nog een aantal leuke artikelen in mijn hoofd die nog geschreven gaan worden, en ik heb ook een leuk hotspot lijstje van Porto! Ook in Lissabon hebben we leuke dingen gedaan, die ik ook nog met jullie wil delen in een lijstje. Genoeg te schrijven dus.

Hoe is het met jullie? Liefs, Stel. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Woooohoooooo kan niet wachten om lekker te nazomeren onder het genot van zon, tapas, mooie Spaanse mensen en heeeele fijne gesprekken <3 <3 <3

  2. Fotoboeken maken, hier kan ‘k ook zo van genieten (ondanks de stress die ‘t soms met zich meebrengt).
    Ik hou wel van jouw manier van schrijven, dus ik zou niet weten waarom je hier mee moet ophouden. Maar, ik begrijp je wel. Het is niet makkelijk om je één van de vele bloggers te kunnen noemen tussen al dat mooi geschreven materiaal.

  3. Oh wauw wat gaaf, naar Madrid! Er staat weer genoeg leuks op de planning haha. En heerlijk hè, een fotoboek maken van de vakantie<3

Geef een reactie

Sluit Menu