Kletsun #43

StellaJa jongens, ik kan dit niet aan hoor. Oké jawel, maar oef. Op moment van schrijven zit ik dus eigenlijk in college, maar het gaat over kwalitatieve/kwantitatieve onderzoeksvragen. Daar heb ik vorig jaar al een compleet vak over gevolgd en nou ja, het is niet echt een uitdaging hier. En stiekem vind ik het dan heel lastig om mijn aandacht erbij te houden. Dat lonkt mijn blogtekentje in mijn bladwijzerbalk en SCHREEUWT mijn laptop zowat naar me dat ik toch echt even een blogje moet schrijven. Tsja. Kan ik echt niet weerstaan, dat begrijp je wel. En ik let gelukkig ondertussen nog wel op. Echt, beloofd. Ik ben altijd heel braaf. En er zijn ook gewoon dingen die ik even van me af moet schrijven/aan jullie wil vertellen. Let’s get going.

Weer zingen en it feels so good

 Ik heb in mijn Glimlachmomentjes van afgelopen maandag al laten vallen dat ik binnenkort (11 november) weer op mag treden ergens. Een bedrijfsetentje, waarbij een meneer graag live muziek wilde. Van eh, mij! En mijn pianomaatje Vincent en eh, Jim! Voor degenen die mijn blog al (veel) langer lezen, die weten wel wie Jim is. Wij waren altijd een duo en traden samen op, maar eh, ja. Toen ging onze relatie uit en toen zijn we logischerwijs ook gestopt met samen zingen. Omdat Vincent en ik niet genoeg repertoire hebben om de hele avond vol te zingen/spelen, hebben we Jim erbij gevraagd. Dat betekent dat Jim en ik (ja, we zijn gewoon bevriend nog steeds!) weer eens samen gingen zingen laatst, om te oefenen. En wonder boven wonder ging het na 1.5 jaar eigenlijk nog echt goed! Ik kan zo intens genieten van zingen, en vooral samen, omdat samen zingen NOG leuker is dan alleen. Aankomende zondag gaan we oefenen met zijn drietjes, en ik kan daar nu al zo naar uit kijken. Ik vind dit echt het leukste wat er is. Jup.

 Even overleggen; mijn verjaardag vieren?

Weet je wat ik dus zat te denken? Ik word op 4 december alweer 22 (ja echt, ook al word ik ontzettend vaak 19 geschat..) en ik ga dat natuurlijk gezellig vieren met familie en ook nog een keertje met vrienden en vriendinnen. Maar, ik zou het ook echt ontzettend leuk vinden om een taartje te eten en te kletsten met JULLIE. En nu heb ik geen idee wie zich nu aangesproken voelt en denkt: “Ja dat lijkt me heel leuk”, maar zal ik zoiets regelen? Ik weet eigenlijk niet eens hoe, maar het lijkt me gewoon gezellig om met een groepje te kletsen en taart te eten en thee te slurpen en dit lijkt me best een leuke en geschikte gelegenheid. Iemand interesse? Ideeën? Let me know! Je mag me ook mailen daarvoor.

Personal update

Even een korte update, want veel nieuws heb ik niet te vertellen. Het leven is nog steeds leuk; druk, maar leuk. Ik voel me prima. Ook al heb ik wel weer veel last van hoofdpijn. Dat is vervelend, maar het hoort erbij. Bij mij, althans. Iets meer leren ontspannen en niet zoveel fronsen en mijn schouders optrekken en dat soort fratsen, denk ik? Verder gaat het allemaal gewoon zijn gangetje, dus onder dit kopje valt niet veel te kletsen! Ook weleens fijn, toch?

Veel liefs, Stella. 

Deze post heeft 14 reacties

 1. Op thee slurpen kan niemand toch nee zeggen hé, hihi :D Ik wist ook niet dat je een jaartje ouder was dan mij! Maar hé, die cijfertjes zijn allemaal niet belangrijk. Enne, Stel, hoe leuk dat je kan optreden! Echt super sterk van je dat je het ziet zitten om met je ex-vriend samen te zingen, maar sowieso ga je er enorm veel plezier mee hebben. Alvast heeeel veel succes! Liefs :)

  1. Nee, hihi, de meeste mensen schatten mij sowieso ook jonger dan ik ben. Laatst dachten ze dat ik 19 was, hihi. Oeps! Maar je hebt gelijk – het zijn ook maar cijfertjes. Ja, dat is wel even een dingetje, maar het is ook juist heel erg leuk dat dat kan allemaal! En jaaa, ik heb dus gisteren gerepeteerd met ze. De heeeele dag muziek maken; zo fijn! En dankjewel! Veel liefs!

 2. Leuk dat je weer gaat optreden! Ook fijn dat je dat nog steeds met Jim gewoon kan doen :) Tof. Heel veel succes én plezier alvast!
  Oooh thee slurpen en taart eten met jou zeg ik geen nee tegen natuurlijk :D

  1. Dankjewel, lief! (: En jaaaa als ik het dus ga doen dan ben je natuurlijk van harte uitgenodigd! Maar I’ll let you know! Liefs!

 3. Gaaf zeg, dat je gaat optreden! Heel veel succes en plezier<3

 4. Ohh thee slurpen met jou, yes please! En oee, zo leuk dat je weer gaat optreden! En dapper dat Jim dan ook mee doet en dat dat gewoon kan enzo! Dag krullenbol! (oeps beetje veel uitroeptekens, haha)

  1. Jeei! Ja, dat is best wel een beetje dapper he? Gelukkig zijn we goede vriendjes gebleven. Het is dan in het begin een beetje gek en wennen, maar daarna is alles oke en draait het vooral om de muziek. Ik heb gisteren de HELE dag gezongen. En jij weet als geen ander hoe fijn dat is, hihi. En ik ben trouwens ook echt uitroeptekenfanaat, dus ik zag het niet eens, hihi. (Ik hihi altijd zo veel). Veel liefs!

 5. Wauw supercool dat je mag optreden op dat bedrijfsdingetje! Ga je sowieso heel erg goed doen. Mocht ik in Nederland wonen, zou ik heel erg graag thee slurpen met je. En vooral heel veel taart eten! Haha. Ik word ook altijd jonger geschat. Ging op mijn 23ste een studentenjob zoeken in een winkel waar ze me zeiden dat ik wel 18 moest zijn om de kassa te mogen doen. Dus je bent niet de enige die jonger geschat wordt. Maar als ze dat binnen 30 jaar nog steeds doen, heb ik er helemaal geen probleem mee. Haha ;)

  1. Dankjewel, lieeeeef! Oh ja dat had ik echt heel gezellig gevonden! Jammer dat België inderdaad net ietsie te ver weg ligt voor zoiets. Ook al ligt het in vergelijking met andere landen dan juist weer dichtbij.. Oh echt? Hahahaha, oei. Ja, dat heb ik dus ook. Altijd minimaal 2 of 3 jaar jonger! Maar hé, later hebben we daar profijt van, toch? Oh en ik zie nu dat jij dat inderdaad ook schreef, haha. High five! Liefs!

 6. Wahh omg wat bijzonder dat je met Jim erbij gaat optreden! Wie had dat een jaartje geleden gedacht, haha ;) en I’m in for thee maar dat wordt ‘m niet tot februari!

  1. Gods nou he? Had ik me ook niet voor kunnen stellen! Maarrrrr het oefenen gaat goed en we hebben elkaar nog niet een blauw oog gemept of zo, dus dat is een goed teken! Ja, jammerrrr, maar wij moeten daarna SOWIESO wel een keertje thee gaan slurpen en bijkletsen, toch? Veel liefs!

Geef een reactie

Sluit Menu