Kletsun #45

KletsunHet is echt heel slecht, eigenlijk, maar tegenwoordig lijkt het alsof ik al mijn kletsartikelen tijdens een onwijs saai college schrijf. OEPS. Ik geef niet bepaald het goede voorbeeld, ssst. Thing is: Iedereen presenteert nu zijn onderzoeksopzet, en ook al kan ik misschien best een beetje feedback geven; ik kan mijn aandacht daar echt niet twee uur bij houden. Dus stiekem open ik dan mijn WordPress dashboard en dan begint het typfestijn. Ik moet zeggen dat ik at the moment niet echt helemaal goed in mijn vel zit, want ik heb de afgelopen dagen helaas weer last van mijn hoofdpijn. Maar, gelukkig gaat het in mijn krullenbol (mentaal, dus) wel goed en heb ik ook genoeg leuks te verkondigen.

Het einde van het semester

Gaaaaap. Echt hoor, als het einde van het semester nadert, is ook het einde van mijn motivatievoorraad in zicht. Bleh. Ik kan me er gewoon niet meer toe zetten! In december zijn ook zo veel leuke dingen te doen (wat dacht je van mijn verjaardag afgelopen weekend; denk maar niet dat ik heb zitten studeren!) en het is zo donker en koud en nee. Nee, het wil hier gewoon niet helemaal lukken qua productief en nuttig zijn. In januari heb ik deadlines en tentamens, en dan begint in februari dus semester numero dos. SPANNEND, want dat is mijn laatste semester als bachelorstudente aan de uni Leiden. Sjemig, nu ik dat zo schrijf is het wel een beetje real. Ook al heb ik mijn masterkeuze al gemaakt en kijk ik daar ONWIJS naar uit (nee, maar echt); ik vind het wel moeilijk en jammer dat dit hoofdstuk dan alweer uit is.

Echt te erg verwend gewoon

Goed, ik inmiddels dus 22 jaar. Jawel! Ik heb op mijn verjaardag echt ont-zet-tend veel leuke en mooie en ‘waaah ‘cadeaus gekregen. Sowieso was het een heel fijn weekend, met veel liefde enzo, je kent het wel. Ik ging op zaterdagavond uiteten met pap, mam en Lars; wat echt heerlijk was, en ook erg gezellig. De ochtend van mijn verjaardag zaten pap, mam en ik al vroeg aan het ontbijt en kreeg ik echt het leukste cadeau ever: een prachtige opnamemicrofoon! JAWEL. Dat betekent dus misschien wel dat ik meer zangdingen op ga nemen, en die eventueel ook wel met jullie zal durven delen, net als een tijdje geleden. Van mijn opa en oma kreeg ik een scherm daarbij, die er voor gaat zorgen dat het geluid nòg mooier is. Van mijn oom en tante kreeg ik boeken die mij gaan helpen met het leren van Zweeds (jag älsker Svenska!) en van Lars kreeg ik, als klap op de vuurpijl, een prachtig minimalistisch kettinkje die hij helemaal zelf had uitgezocht. Love it. Ik kreeg nog meer leuke cadeautjes, maar hé dit is geen What I got for mu birthday artikel, maar dat neemt niet weg dat ik ontzettend dankbaar ben, en heel blij met alles wat ik heb gekregen. Komende zaterdag vier ik mijn verjaardag voor vrienden en vriendinnen; HEEL veel zin in.

Een personal update

 Ja, met mij gaat het mentaal gezien dus heel goed. Ik zit goed in mijn vel de afgelopen dagen, en krijg ontzettend veel positieve energie van al die leuke gebeurtenissen zoals verjaardagen and so on. Lichamelijk wil het allemaal niet zo, helaas. Ik heb de afgelopen dagen (na mijn verjaardag, eigenlijk) veel hoofdpijn gehad, en mijn eetlust doet een beetje raar. Ik ben veel misselijk en heb weinig trek. Helaas heb ik wel trek in snoepjes en koekjes, maar alleen dat eten doet mijn lichaam ook niet zo goed. Duh. Ik drink veel verse gemberthee met citroen, doe inmiddels wekelijks twee keer aan yoga, en probeer wel echt goed voor mezelf te zorgen. Helaas hoort het ook een beetje bij de tijd van het jaar; dat gekwakkel. Ik neem het dus maar voor lief, stop wat extra fruit in mijn mond en ga lekker lang in bad zodra ik weer bij mijn paps en mams ben!

Hoe is het met jullie? Liefs, Stel. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Hihi, wat een leuke cadeautjes hebben ze voor je uitgezocht! Ben al benieuwd om nog iets te horen. Enne, ik durf dat niet echt op school, haha. Met dat we nu in een klein klasje zitten (ipv een groot auditorium) denk ik steeds dat iedereen over mijn schouder meekijkt met hetgeen ik doe, haha. Hou je goed Stellie, word maar snel weer je 100% :D Liefs!

  2. Fijn dat het goed met je gaat! Nu nog die laatste kwaaltjes de deur uit schoppen en je voelt je nóg beter. Tot die tijd: genieten van alle lekkere mandarijntjes die er nu zijn. <3

  3. Ik heb net je liedje gehoord en ik vind het echt ontzettend mooi! Wist helemaal niet dat je zingt. En hopelijk voel je je snel weer beter.

Geef een reactie

Sluit Menu