Kletsun #47

KletsunUhu. Vorige keer schreef ik het al inderdaad – bovenstaande foto is niet per se meer representatief met hoe ik er nu uit zie. Maar hé, ik zie er daar zo happy uit, dat ik hem nog maar even laat ‘staan’. Ik merk dat ik de laatste weken zo vaak mijn WordPress dashboard open, maar nooit wat weet te schrijven. Naaa, nee, nooit is overdreven. Vorige week schreef ik nog twee best informatieve artikelen, over drukke studieperiodes en een dagboek bijhouden. En die zijn echt leuk ontvangen, dank jullie wel daarvoor <3. Makes me happy. Toch mis ik ‘het gewoon lekker rammelen’. Maar ja, forceren is ook niet de bedoeling. Daarom houd ik het voor nu maar weer even op een kletsartikel. Lots to tell you, trouwens.

Jep, een nieuw bijbaantje! 

Jaaaaa, zo blij! Ik las een tijdje geleden dat er in mijn ‘oude hometown‘ een Bagels & Beans zou komen. En ja hoor, toen ik op de website keek waren de vacatures al open. HOP – ik aan het typen geslagen, vol enthousiasme. Ik zit in Leiden (zoals jullie wel weten als jullie me kennen) ontzettend vaak en graag bij de Bagels & Beans en voel me er echt thuis. Het is zo’n fijne sfeer, de bagels zijn altijd heerlijk en naja, ik ben gewoon weg van het hele concept. Ik bedoel; hebben jullie de vormgeving van die menukaartjes gezien? Dat is toch om te kwijlen?! En nu mag ik er dus deel van uit gaan maken! Ik zal aan de slag gaan in de bediening, vanaf 22 februari. Looking foward!

Zoektocht naar mezelf? 

Ik wilde hier een artikel over gaan schrijven, maar (ik wilde dat ik dit nooit hoefde te schrijven..) ik durf niet zo goed. Ik denk dat het punt dan toch is gekomen waarop ik niet meer zo persoonlijk durf te zijn als ik vroeger was op mijn blog. Ik begin te merken dat het internet inderdaad ècht voor iedereen is #hoi(toekomstige)werkgever. Sommige dingen kun je maar beter voor jezelf houden, en dat ga ik nu dus ook doen. Daarnaast lijkt het dan ook gelijk zo’n wereldprobleem – gevalletje mug en olifant, misschien. Maar goed, ik zit mezelf een beetje in de weg. Altijd al hoor, en zo nu en dan heb ik er meer last van. Ik heb al meerdere keren in mijn leven ‘echte’ hulp gehad hiervoor, maar het blijkt nog niet helemaal te werken allemaal. Ik ben mentaal niet lief voor mezelf, en dat houdt me in veel dingen tegen. Dat wil ik niet meer, want mijn leven is echt om door een ringetje te halen zo fijn. Daarom ga ik eens even aan de slag met die negatieve hersenspinsels van mij. Hatsikidee! Daarnaast ga ik binnenkort ook eens even langs de kapper om weer eens wat anders te doen met mijn haar, en begint mijn kledingkast ook wat meer te worden wat ik graag wil; en zoals ik mezelf zie. #besteenbeetjetrots.

 Yoga 

Ik ben nu ongeveer twee maanden ‘bezig’ met yoga, en ik ben fan jongens. Ja, echt. Ik doe het nu minimaal drie keer per week (vaak in de studio, maar soms ook thuis) en ik merk oprecht dat ik me beter voel. Fysiek en mentaal. Ik heb het idee dat ik minder hoofdpijn heb (maar dat is altijd al wel vrij turbulent geweest qua frequentie, dus ik kan niet zeggen of dat echt door yoga komt) en ik voel me ook minder ‘stijf’ in mijn nek en schouders. Ik vind het oprecht leuk om met yoga bezig te zijn en om erover te leren. Tot nu toe doe ik vooral aan hatha yoga, want dat snelle intensieve durf ik nog niet echt aan. Ik ben wel van plan dat over een tijdje ook eens te proberen – who knows!

Liefs, Stel. 

PS: Mijn lieve mama is vandaag jarig – HOERA! 

Deze post heeft 12 reacties

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaan! Leuk! En dat jezelf in de weg zitten is herkenbaar. Ik ben hier ook mee aan het strugglen. Ik wil te veel, ik vergelijk mezelf teveel met anderen en ben vaak niet tevreden. Hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen! Het realiseren is gelukkig al stap 1…

  1. Helemaal waar! Helaas gaat dat ‘allemaal aanpassen in je hoofd’ niet zo snel.. Maar komt goed met ons toch Lau?

 2. Fijne verjaardag, mama van Stella! Hihi :) aaaaah wat cool, bij bagels en beans! Ga je dat dan combineren met je koffiebijbaantje? Of was dat maar tijdelijk? :) Yoga moet ik eigenlijk ook weer eens een kans geven, ik denk dat ik het niet lang genoeg heb geprobeerd om het net zoals jij echt te appreciëren.. Liefs en dikke kus!

  1. Nee, ik ben een tijdje geleden daar ‘ontslagen’ omdat ze niet genoeg werk hadden om mij nog in te roosteren! Dat vond ik super jammer, maar dit past misschien nog wel beter bij me! (: Ja probeer het eens – dat kan vast nooit kwaad, hihi. En ik zal het doorgeven aan mijn mams! Liefs!

 3. Wat schrijf je toch leuk. Gefeliciteerd met de baan bij Bagels & Beans! Klinkt heerlijk, als je jezelf er zo thuis voelt! En ook gefeliciteerd aan je mama.

 4. Gefeliciteerd met je nieuwe bijbaantje! SUPERLEUK! :) Je past vast goed in het team als het je ‘stamcafé’ is (om het maar even zo te noemen). Ook gefeliciteerd met je moeder natuurlijk!

  Succes én plezier gewenst met het zoeken naar jezelf! Ik hoop eigenlijk dat je er toch nog wel eens over gaat schrijven, want je tips zijn vaak goed en bruikbaar en je verhalen vaak herkenbaar!

 5. Nog gefeliciteerd met je mama, en met je nieuwe bijbaantje natuurlijk! Heel leuk, en spannend :)

  Yoga, dat zou ik nou ook eens moeten doen. Ik heb bijna standaard pijn in m’n schouders en nek, en door het vele hardlopen word ik er ook niet leniger op haha.

 6. Hoera voor je mama én je nieuwe baan! Ik hoop stiekem ook dat je iets gaat schrijven over je zoektocht. Maar dat mag je natuurlijk helemaal zelf kiezen hé :)

 7. Oeh werken bij de Bagels & Beans, dat staat ook nog op mijn lijstje van leuke bijbaantjes die ik misschien ooit wil doen. Super nice, veel plezier! (Vind je het niet vervelend om je bijbaantje niet in de stad te hebben waar je studeert trouwens? Of ga je ook gewoon veel in het weekend werken?) Jezelf in de weg zitten is zo vervelend, ik snap ook wel dat je daar niet alle ins en outs van wil delen – opschrijven kan soms wel helpen, maar niet per se als het ook voor iedereen te lezen is haha. Hoop dat je er iets verder mee komt :)

 8. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En met je moeder.

 9. Pfff ik wou dat de helft van mn modellen zoveel energie konden laten zien, al was het maar om ff los te komen!

 10. Gefeliciteerd met je baantje bij Bagels & Beans, super leuk! Herkenbaar, dat jezelf in de weg zitten. Dat is iets waar ik ook aan wil gaan werken. Liefs!!

Geef een reactie

Sluit Menu