Kletsun #50

KletsunZo gek altijd nog, om deze foto bij elk kletsartikel te zetten. Inmiddels is dit ruim twee jaar geleden, en mijn haren zijn op deze foto ZO blond. Anyways, we zijn hier natuurlijk niet om te praten over de kleur van mijn haar. Dat zit op dit moment in een charmant knotje gepropt, en het is net gewassen. Ik ben sinds een tijdje weer overgestapt naar sulfaat- en parabeenloze shampoo van Petalfresh (ruikt echt heel lekker trouwens ook, naar lavendel), en mijn haren zijn daar heel blij mee. Mijn krullies vooral. Goed, nu praten we dus toch over mijn haar. Met mij weet je het ook maar nooit, mensen. Ik wilde jullie eigenlijk vooral wat vertellen over mijn leven de laatste tijd, as you do.

Why change a winning team?

Ik vertelde jullie natuurlijk de vorige keer al dat ik een nieuw baantje had n ook waarom. De afgelopen tijd heb ik een aantal keer bij de Yoghurt Barn in Den Haag gewerkt, omdat de barn in Leiden nog niet open is en wij allemaal wel al werden ingewerkt. Heel fijn natuurlijk, want dan weet je al een beetje hoe alles werkt. Maar: Ik had het daar dus ZO naar m’n zin met die meiden en in dat filiaal, dat ik uiteindelijk heb gevraagd of ik misschien niet daar kon blijven werken. Ze zochten daar sowieso nog nieuwe barnista’s en naja, zo gezegd zo gedaan! Ik begin met mijn eerste echte werkdagen in de derde week van juni – exciting!

Hoe staat het met het afstuderen?

Gaat goed! Op moment van schrijven heb ik bijna mijn twee laatste tentamens. Ik heb me goed voorbereid en hoop zo dat ik ze alle twee in één keer ga halen. Daarnaast heb ik op 1 juni de eerste versie van mijn scriptie ingeleverd. Ik kreeg er nog best veel commentaar bij terug, en er moet dus nog een hoop gebeuren. Ik heb er al een nacht om wakker gelegen, en al een wanhopige email naar mijn begeleider gestuurd – ik zag het allemaal niet meer gebeuren. Maar gelukkig heeft hij mij gerust weten te stellen. Vanaf volgende week ga ik er weer keihard mee aan de slag, maar op dit moment focus ik me op mijn tentamens.

En hoe gaat het dan met jou, enzo?

Al heel veel beter dan een aantal weken geleden. Ik ben elke dag met dingen bezig die me happy maken, heb me weer ingeschreven bij de sportschool (waar ik ook echt naartoe ga), ben ontzettend blij met een baantje waar ik me echt op mijn gemak voel, ben een beetje met self love begonnen en ook alles rondom de professionele hulp gaat goed. Ik heb een opgeruimd hoofd en kijk er echt naar uit om komende zomer vooral veel tijd met mezelf door te brengen. Het klinkt zweverig, maar als je sinds je 17e (ik ben nu 22) eigenlijk geen single bent geweest, is het best spannend (maar ook fijn) om uit te vogelen wie je bent zònder iemand naast je, zeg maar. Ik wil graag leren al dat geluk en dat zelfvertrouwen uit mezelf te halen, en daar ga ik 100% voor!

Nog even dit..

Ik zat mijn blogcategorieën eens even te bekijken, en zag dat ik in 2015 ontzettend veel column-achtige artikelen heb geschreven. Ten eerste bedacht ik me dat ik dat echt weer meer wil gaan doen (als de inspiratie het toestaat), en ten tweede heb ik daarom een nieuwe categorie in mijn menu staan: columns! Ben heel benieuwd of jullie je ze nog kunnen herinneren, en anders vinden jullie het misschien wel leuk om ze te lezen. (Ik ben er best een klein beetje trots op – mag best wel eens, toch?).

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Fijn dat het weer beter met je gaat!! Ik weet zeker dat je er sterker van gaat worden, zo’n tijd als échte vrijgezel #ervaring

  2. Wat fijn om te lezen dat het een stukje beter met je gaat! Na alle stress van je scriptie heb je vast meer tijd om rust te nemen voor jezelf <3.

  3. Wat fijn om te lezen dat het nu weer een beetje op z’n plekje begint te vallen! Hopelijk blijft het goed gaan:). Wat betreft het echt gaan naar de sportschool kan ik nog een goed voorbeeld aan jou nemen, haha.

  4. Heel leuk om te lezen dat alles goed gaat met jou en je krullies! Nog veel succes met je scriptie!

  5. Ik vond dat ook erg eng, toen ik ineens na een lange tijd weer single was. De eerste maanden vond ik het erg moeilijk en omdat ik voelde dat het maar niet beterde, ben ik naar het buitenland verhuisd. Drastische oplossingen, daarvoor moet je bij mij zijn ;-)
    Het heeft me wel ontzettend geholpen, want je bent weg uit elke omgeving die je aan hem/haar doet denken. Ik leerde weer genieten in mijn eentje en deed twee jaar enkel dingen die ik leuk vond en moest bij elke beslissing enkel rekening houden met mezelf (goed, ook wel met mijn familie en werk en zo, maar je snapt me wel) en hop, ineens vond ik de liefde weer. Nu ben ik weer dolgelukkig en stapelverliefd, maar ik heb vooral geleerd dat ik mezelf niet meer moet wegcijferen voor een ander en vooral ook moet blijven doen wat ik leuk vind! Zo, even een morele boodschap van oma Lotte, haha.

  6. Fijn dat je in Den Haag kon blijven werken, why change a winning team inderdaad! Fijn ook dat het goed met je gaat, je gaat vast een leuke zomer tegemoet :) En jaa columns, I’m in!! X

  7. Wat fijn om te lezen dat het beter met je gaat en je zo bezig bent met self love. Knap dat je er zo open over kan schrijven. Keep going x

Geef een reactie

Sluit Menu