Kletsun #55

Kletsun #55

Een blogje typen in Word – dat is pas lang geleden. Eigenlijk deed ik dat vroeger alleen wanneer het internet in de trein niet wilde werken. Waar ik me nu dan bevindt? Nou, ik zit met m’n billen in de auto. Op de achterbank, to be precise. Luisterend naar een afspeellijst die ‘Acoustic Hits: Chill Mix’ heet. Nou jongens, ik zit me een partijtje te chillen, jullie hebben geen idee. Nee, zonder dollen, ik zit met paps en mams in de auto richting Zwitserland. We crossen nu door Duitsland en het landschap verandert met het uur. Aan het eind van de middag bevinden we ons in de bergen, en jullie kunnen je vast voorstellen dat ik niet kan wachten. Ik heb mijn blogkriebel weer een beetje verstopt toen mijn stage een maand geleden begon. Waarom? Al mijn tijd en focus ging daarnaartoe. Maar goed, daarover hieronder meer. Iemand een krentenbol met kaas?

Het stageleven

Jep, die stage dus. Vanaf 5 februari ben ik eigenlijk vooral in het diepe gegooid. Ik doe de communicatie en marketing voor de Yoghurt Barn, wat betekent dat ik de social media kanalen ‘run’, bloggermeetings mag organiseren, op klachten mag reageren, een nieuwe contentstrategie ga schrijven and so on. Yoghurt Barn heeft een mini-management, en er is weinig tijd om de stagiairs uitgebreide begeleiding te bieden. Dit resulteert in veel mails met taken en vragen die je vervolgens zelf mag gaan fixen, uitzoeken en beantwoorden. HEEL leuk en leerzaam uiteraard, maar ook even wennen en best overwhelming. Ik weet zeker dat jullie kunnen begrijpen dat dit hele bloggen er daarom niet helemaal van kwam.  Daarnaast breng ik ook heel wat uurtjes (understatement) door in de trein, omdat we vooral in het zuiden van het land moesten zijn afgelopen maand. Ik heb gelukkig mijn lieve en gezellige stagegenootjes Sophie, Sanne en Dominique. (Vooral Soof en ik zijn twee handen op één buik. Ik weet dat ze dit leest. Laf joe Soof. Soulmates.)

En de rest van je leven dan?

Naast stage is het leven eigenlijk weinig veranderd, en ik geniet daar eigenlijk wel van. Ik moet ook echt nog wennen aan dit nieuwe ritme, dus ik ben wel blij dat ik naast stage niet ook nog tig dingen te doen heb. Gelukkig zie ik mijn vrienden en vriendinnen nog genoeg – daar plan ik met alle liefde tijd voor in. Zo ging ik een dagje shoppen met lieve vriendinnen Claudia en Marije, at ik pizza met vriendinnen waarna we uiteraard naar Fifty Shades gingen, dronk ik hier en daar gezellig een theetje met collega’s –die echt vriendinnen worden nu-, ging ik ook nog naar de film met m’n paps, zag ik opa en oma twee keer deze maand, kwam Claudia nog twee keer gezellig eten, bracht ik eigenlijk te weinig tijd voor met m’n huisgenootjes, ging ik naar de EP-release van Cookhouse (de band waar mijn beste vriend achter de toetsen zit – hun muziek staat op Spotify!) en was ik zelfs in Amsterdam te vinden op zaterdagavond om een andere band waar hij ook in zit (en meer van mijn beste vrienden) te zien optreden. Jep, loving life wel.

Personal update

Naast het feit dat stage een beetje overwhelming is, gaat het eigenlijk heel goed met mij. Ik heb weinig ‘gedoe’ aan mijn hoofd, wat me heel veel rust geeft. Ik wil nog steeds graag verhuizen ergens komende tijd, maar ik heb nog niet eens bepaald waar ik dan het liefste zou willen wonen en hoe ik dat financieel ga regelen. Dat staat dus allemaal nog op losse schroeven (wat oké is, want ik zit nog steeds goed waar ik nu woon). Ik heb veel behoefte aan het weekje vakantie dat ik nu tegemoet ga. Lekker op de ski’s van de pistes roetsjen en ’s avonds veel spelletjes doen met paps, mams en zelfs met mijn oom, tante en nichtje (die in Zwitserland wonen). Kneuterigheid alom. And I love it.

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Jeuj, goed om iets van je te horen/lezen! Je stage klinkt fantastisch, maar kan me heel goed voorstellen dat het ongelofelijk veel informatie is dat je moet opnemen. En snap dan ook heeeel goed dat je blog dan even wat minder belangrijk is. Een heeeele fijne vakantie gewenst iig! Heerlijk!

    1. Lievvv, thanks! Ja, oef, het is wel echt even wennen allemaal. Maar ik denk wel dat ik aan het eind van de rit HEEL veel geleerd heb. En daar gaat het natuurlijk om (: Ik hoop dat ik de komende maanden wel weer wat meer ‘rust’ vind om te bloggen tussendoor, want is wel echt de beste uitlaatklep/hobby ooit natuurlijk. Dankjewel! Liefs!

  2. Wow dat klinkt inderdaad wel wat overweldigend maar je leert er waarschijnlijk ook enorm veel uit op die manier! Ben zeker dat je het goed doet :) Fijn dat je hoofd wat ‘leger’ is én dat je op vakantie bent! Ik heb ook zo’n zin in vakantie maar dan wel naar de zon :D Geniet ze!

    1. Ja, dat is helemaal waar! En daar gaat het natuurlijk om allemaal (: Ja ik snap helemaal dat je zin hebt in de zon, ik ook, hihi. Gisteren scheen ‘ie volop en ook vrijdag schijnt het mega zonnig te worden hier. Ik hoor de ligstoelen al roepen! Liefs en dankjewel!

Geef een reactie

Sluit Menu