Les derniers jours #2

Les derniers jours #2

Volgens mij was de vorige derniers jours best wel een beetje een succesje. En gelukkig (want hé, niet onbelangrijk) vond ik het zelf ook echt leuk om foto’s te maken en er een beetje bij te kletsen. Ik heb flink op mijn kop gekregen over mijn foto-onzekerheden, dus daar ga ik het lekker niet meer over hebben. Ten slotte gaat het om het beeld en de herinnering erbij, en niet om het uiterlijk van de foto. Volgen jullie me nog? Goed. Laten we maar gewoon verder gaan, want anders duurt deze inleiding weer veels te lang. Moeten we niet hebben – iets met een korte aandachtsspanne wat websteksten betreft.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet welke dag dit was, maar het was een hele fijne. Ik begon vroeg, met een lesje yoga. En nu weet ik het ineens weer: het gaat om vrijdag de 19e. Mika zei me nog even vrolijk gedag, en ik ging richting sportschool. Het was best een tijdje geleden dat ik echt een uur yoga had gedaan, dus het duurde even voordat ik ‘in de flow’ zat. Maar, na afloop voelde ik me echt goed en ook vrij zen. Die ‘zenheid’ heb doorgepakt in de middag, toen ik zag dat het zonnetje af en toe door de wolken piepte. Dan moet deze miep naar buiten.

Onderweg legde ik de boel natuurlijk vast. Ik loop altijd graag door een bepaald park in Leiden waar ik, trotse Leienaar, de naam natuurlijk niet van weet. Er staat een volière en de vogels tjilpen er altijd op los als je er langs loopt. Ook dit moest uiteraard op de foto, al was dat wel lastig door dat ‘gaas’. Gelukkig is het toch nog gelukt om mijn telefoon zo te houden dat je ze niet meer zag, die zwarte lijnen. Toen ik verder liep kwam ik op een gegeven moment langs een ontzettend leuk planten- en bloemenwinkeltje waar ik vrolijk werd begroet door de eigenaar. Ik vond dat zo positief en leuk dat ik even binnenstapte. En daar gebeurde het: ik werd natuurlijk verliefd op een plantje en die ging mee naar huis.

Deze prachtig in elkaar geflanste collage begint nog met een leuk gebouw in het centrum van Leiden, en daarnaast is de sportschool weer te bewonderen. Ik begon op zaterdagochtend namelijk met een klasje bodypump. Nouuuuu jongens, ik ben elke keer ZO klaar na een half uur, maar na het hele uur altijd zo blij dat ik gegaan ben. Ik ga op moment van schrijven morgenochtend weer, en denk dat ik maar eens wat meer gewicht erop ga gooien bij de squats. Dat kan ik inmiddels wel handelen – woehoe! Na de bodypump ging ik snel naar huis, friste mezelf op en ging naar de Yoghurt Barn met beste vriendinnetje Dewi. Zij maakte deze prachtige foto van haar Barn lunch met de crazy cookie en een stuk bananenbrood. Ze vond het heerlijk, en stiekem ben ik dan best wel trots, hihi. De foto ernaast is een rommelige foto van een rommelige paskamer, waaaant..

Ik sprak dinsdag af met de leukste Sandra. Wat een lieverd, en wat hebben we een heerlijke, gezellige dag gehad. We hebben 8 (!) uur met elkaar doorgebracht, en dat begon in de Pull & Bear met een passessie. Ik kocht uiteindelijk een heerlijke oversized trui uit de sale en ook San kocht wat, maar dat kunnen jullie vast binnenkort op haar blogje bewonderen! De uren daarna brachten we door in, uiteraard, de Yoghurt Barn. We kletsten en ineens geeft San mij dat leuke boekje hierboven. Ze had er ook nog eens een onwijs lieve tekst in geschreven. Zat ik daar met mijn mond vol tanden. Gelukkig bleven ze er wel in zitten (flauwe grappen enzo) want later aten we ook nog een heerlijke bagel, mjam. ‘s Avonds was het nog niet afgelopen met de pret, want ik maakte met mijn roomies lekkere hamburgers. Huh, Stel, maar jij eet toch vega? Nee, ik eet zo min mogelijk vlees. Moet zeggen dat dat er de laatste maanden een beetje bij ingeschoten is, en daar wil ik verandering in brengen. Daarom wordt februari weer een volledige vegamaand! WOEI!

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat ziet dat er allemaal gezellig uit en zo veel lekker eten. Ik hoop dat je het naar je zin had. Heb nog een fijne week!

  2. Wat een fijn overzichtje! Ik ben sinds vandaag ook weer aan het sporten (wel thuis) en dan vraag ik me altijd af waarom ik er toch niet eerder mee begon. Dat gevoel achteraf is zo fijn! ^^ Ik vind het nog altijd super jammer (of misschien wel goed voor mijn portemonnee) dat wij hier geen yoghurt barn hebben want ik zou daar echt héél vaak iets eten denk ik :D

  3. Wat leuk dat jij en Sandra elkaar zo hebben gevonden. Bloggen is zo’n mooie manier om nieuwe vrienden te maken!

  4. Yum, wat een lekkere lunch bij de Yoghurt Barn. En die hamburger, mmmm! Ik vind de hamburgers van de Vegetarische Slager fantastisch, echt de ideale vervanging voor vlees. Bij mijn sportschool hebben we trouwens ook bodypump lessen van 30 min met alleen de warming-up, squats, borst, rug en buiktracks. Heel fijn vind ik!

    1. Eeecht? Dat wil ik ooook, want aan triceps heb ik bijvoorbeeld echt een hekel. En lunges, oeiiii, dat is ook ZO zwaar! Een les van 30 minuten is trouwens ook echt fijn, want dan ben je toch echt flink aan het sporten maar er niet te veel tijd aan kwijt. Al moet ik zeggen dat een uurtje bodypump in de week wel prima lukt voor mij (no excuses, haha). Ik heb de vegaburgers van de Vegetarische Slager dus nog nooit geproefd – stom eigenlijk?! Daar moet ik maar eens verandering in brengen!

Geef een reactie

Sluit Menu