Les derniers jours #3

Les derniers jours #3

Zit ik weer met mijn goeie gedrag. Hoiii. Ik heb afgelopen anderhalve week best wel weer wat foto’s gemaakt met mijn geliefde telefoon, en stiekem vind ik het toch wel heel leuk om die te delen. Uiteraard hebben de meesten (denk ik) van jullie ze al wel op Instagram voorbij zien komen, maar toch ben ik er dan zo één die de verhaaltjes er nog bij wil zetten. En eigenlijk vind ik het ook gewoon heel leuk om deze ‘dagboekjes’ te schrijven en ze ook dan zelf nog eens terug te kunnen lezen. Uiteraard ben ik alle precieze data weer vergeten (dingetje wel), maar dat maakt voor de leukigheid van dit hele gebeuren niet heel veel uit denk ik he?

Uiteraard wandelde ik ook deze weken weer een aantal keer door ‘me stadsie’. Ik moet zeggen: ik weet niet zo goed of ik eigenlijk nog wel wil verhuizen. Of nou ja, dat wil ik wel, maar eigenlijk krijg ik steeds meer het gevoel dat ik in Leiden wil blijven. Als ik daaraan denk, voelt het namelijk goed. Vertrouwd. Veilig. Maar goed, daarover later meer. Eerst sleep ik jullie ook weer mee naar Katwijk. Daar was ik laatst op een zaterdag gezellig met Laura, die ik al veels te lang niet meer gezien had. Die dag heb ik wonder boven wonder geen foto’s gemaakt (ik moet er toch nog een beetje aan wennen wel, aan al die foto’s), maar toen ik de donderdag erop Sandra ging opzoeken wel. Mocht je ooit bij San op bezoek gaan: Ze biedt je op deze manier haar thee aan. (Uitleg: ze gooide ze gewoon voor het gemak even op de grond, want daar waar ze in stonden was niet duidelijk te zien wat wat precies was). (Moet kunnen).

We hadden afgesproken om samen een beetje over onze blogjes te kletsen, te brainstormen en samen te lunchen. Ik nam wat havermout, een ei (ja, echt, is goed gegaan) en een banaan mee. O ja, en mijn honing en kaneel. Ook dat is goed gegaan. San kan vrij veel dingen helaas niet eten, dus we hadden afgesproken dat ik gewoon een soort lunchpakketje mee zou nemen. Dus: that’s what I did. Maar, het leukste komt nog: San kan alles wat er in en op mijn havermoutpannenkoekjes gaat gewoon eten. Er mag dan alleen geen olie in de pan. Dus met twee pannen in de aanslag werden de pannenkoekjes gebakken. En uiteraard maakten we vervolgens dit onwijs Instagramwaardige fotootje van onze creatie. En het was een succes, mjam. Zoals jullie kunnen zien aan de mooie strand-achtige foto’s, hebben San en ik ook een wandeling gemaakt. We zijn allebei wel van het wandelen, dus dat hoorde er natuurlijk echt bij die dag. Het waaide HEEL hard en was ook flink koud, dus het strand zijn we niet op geweest. Wel hebben we over de boulevard geparadeerd, hilarische boomerangs gemaakt met overal haar enzo (wind, je kent het wel) en San gaf mij een echte rondleiding door haar dorpje. Uiteraard wandelden we allebei op onze zwarte Clarks. Want dat hoort erbij.

De dag erna ging ik weer naar mijn ouders. Mijn paps en mams waren op wintersport geweest, en midden in die week was mijn mams jarig. Ik wilde dat dus nog even met haar vieren, dus nam ik haar mee naar de Bagels & Beans. We smulden onze bagels op, en hobbelden daarna nog even samen door de stad. Ik had trouwens voor het eerst de bagel met mozzarella en pesto. Normaal neem ik de chicken chutney graag, maar aangezien ik deze maand vega eet koos ik deze. En ik kan hem iedereen aanraden! In het weekend had ik heerlijk de tijd om even bij te komen. We deden vrij weinig, en gingen naar opa en oma. Ik vind het altijd fijn om hen te kunnen helpen met boodschapjes, maar vooral om ze op die manier ook wat vaker te zien <3. Blij mee!

Afgelopen maandag was het tijd voor mijn eerste stagedag. Ik was veel te vroeg, dus kreeg vast een kopje thee en tikte een blogje. De kick off met mijn begeleider was ECHT heel leuk, en ik mag zo ontzettend veel leuke dingen op gaan pakken binnen de Yoghurt Barn. Ik ga trouwens de marketing en communicatie doen, wat op mijn lijf geschreven lijkt te zijn. Althans, zo voelt het! De komende maanden zullen uitwijzen of het inderdaad zo leuk is als ik denk. Maar goed, aan motivatie geen gebrek. Ik heb er echt HEEL veel zin in.

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Een heel insta waardige week! Leuk dat je blij bent met je stage. Kijk er naar uit om er meer over te horen

  2. Wat gaaf dat je marcom (ik weet het, dat klinkt echt goor) gaat doen bij Yoghurt Barn. Lijkt me een hele mooie plek om dingen te leren! En wat heeft Sandra veel thee. Ik wil ook!

  3. Wat fijn dat een mooie stageplek gevonden hebt! Heel veel plezier alvast!!

  4. Echt super dat je stage zo goed meevalt!
    Die havermoutpannenkoekjes lijken me heel lekker. Wil je eens het recept delen? :)

  5. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Nog veel succes met je stage!

Geef een reactie

Sluit Menu