Les derniers jours #4

Les derniers jours #4

Is ze weer jongens, met haar kletspraatje-vergezeld-door-foto’s. Op moment van schrijven zit ik met mijn billen in Zwitserland. Ik ben een weekje op wintersport met pap en mam, en zit hier ultiem te genieten van o.a. de tijd die ik weer heb om blogjes te typen. Ik ben, zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten, heel druk geweest met mijn stage in februari. Niet dat het vanaf nu t/m juni weer rustiger gaat worden verwacht ik, maar ik ga wel proberen weer hier en daar een blogje te schrijven. Ik mis het. Dus nou ja, dat goede voornemen begint hier. Deze foto’s zijn genomen in de afgelopen maand, dus ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet honderd procent meer weet om welke data het allemaal ging. Maar hé, no problemo toch? (Hoop ik?). O ja, trouwens, ik heb een nieuw collage-maal-programma. Mijn foto’s zijn nu scherp, jeei! Wel een stuk groter, maar goed, ook wel eens leuk. 

Op de eerste foto kunnen jullie één van mijn favoriete stagewerkplekjes bewonderen. Omdat mijn stage all over the place is, zit ik er niet heel vaak. Maar als ik in Den Haag in de Barn werk, is dit mijn favoriete tafel. Tijdens onze stage mogen mijn stagegenootjes en ik ongelimiteerd thee slurpen, dus dat is ook wat we lekker doen. Bofkonten he? Ik vind dit de fijnste dagen – gewoon lekker in Den Haag, niet te ver van huis, collega’s van de Barn om me heen, een vertrouwde plek en lekker werken aan mijn stagetaakjes. Nu het weer wat warmer begint te worden (laat het maar snel lente worden, am I right?) vind ik het weer heerlijk om door Leiden te hobbelen. Zo maakte ik tijdens een wandeling deze foto, van de bloesem. Vind hem mooi gelukt voor een foto met mijn OnePlus! De foto eronder, van de heerlijkheid zelve, heeft Claudia gemaakt. Ik was samen met haar en Marije een dagje in Den Haag. We aten dit heerlijke hapje, shopten wat en Clau en ik maakten nog een prachtige foto in deze vervorm-spiegel. Het was feest, dat snap je wel.

Er was ook een weekend bij waarin opa jarig was, en we weer eens met de hele familie bij elkaar waren. Dat kon een tijdje niet, en nu weer wel. Je kan wel begrijpen dat ik daar echt heel heel heel happy om was. Toch maakte ik me een beetje zorgen of het niet allemaal wat too much was voor mijn lieve opa en oma, en om eventjes rustig te worden (ik kan dat soort dingen me altijd heel erg aantrekken) ging ik wandelen in het duinlandschap. En MOOI dat het was. Ik was echt ultiem gelukkig even. Daarnaast zie je mij helemaal in mijn element; een catering draaiend voor de Yoghurt Barn! Iemand al zin in yoghurt? (Let niet op het vest. Normaal werken we met zwarte shirtjes, maar het was ZO koud op locatie. Tsja).

Zoals ik vertelde ben ik op moment van schrijven in Zwitserland. Het skiën gaat goed, de zon schijnt bijna elke dag, en het is kneuterig gezellig met paps en mams. Mijn moeders broer woont in Zwitserland met zijn gezin, dus die kwamen ook een nachtje! Zag ik ook mijn lieve nichtje weer. Lijken we op elkaar? (Kijk haar haar, ik ben jaloers!). De komende dagen gaat het zonnetje volop schijnen, dus ik ben van plan met mijn (goed ingesmeerde) toet in de zon te gaan zitten. Word ik misschien ook nog eens semi-bruin. In ieder geval hoop ik van die zombie look af te komen. Je kan zowat door mijn huid heen kijken, zo bleek ben ik. Zaterdag vliegen mams en ik (ja, vliegen, woeiiii, spannend) weer naar huis, en paps blijft nog wat langer voor zaken. Dan is het weer uit met de pret en back to reality: stageeeeee!

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Oh wat heerlijk om nu even in Zwitserland te zijn!! Geniet nog even de laatste dag :)

    1. Ja he? Is echt fijn (: Dankjewel, is helemaal gelukt! Lief!

  2. Superleuk dat je stage loopt bij de Yoghurt Barn! Zulke lekkere dingetjes hebben ze daar :) Ik ben vooral fan van de High Tea <3 Heel veel plezier nog in Zwitserland!

  3. Veeeel plezier Stel! Leuk om hierheen te lezen, zeker aangezien ik ziek in bed lig, bwek. Nog veel skiplezier in Zwitserland :D

  4. Veel plezier in Zwitserland! Ik kan niet skiën en het spreekt me eigenlijk ook niet aan maar al die sneeuw is wel super mooi! Lijkt me fijn om even je hoofd leeg te maken daar. Geniet! :)

  5. Lekkeeeer zo’n weekje ertussenuit! Hoeveel uur loop je eigenlijk stage per week? Want volgens mij ben je er goed druk mee inderdaad. En die bloesem!! Ik kijk er zo naar uit dat alles weer in bloei staat, maar ik wist niet dat er nu überhaupt al bloesem te vinden is.

Geef een reactie

Sluit Menu