Nou, dat liep even anders

Nou, dat liep even anders

Meer schrijven ging ik. Hele plannen had ik. Nou; liep dat ff anders… Jongens, ik kwam even om in studiedrukte en had daarnaast ook eigenlijk ‘gewoon’ geen zin. Het lukte niet. Ik denk dat ik mezelf ook niets op moet leggen, want dan gaat het me allemaal zo tegenstaan dat ik straks door het lint ga en in een verstandsverbijstering ineens mijn blog verwijder. Of zo. Nee grapje, dat doe ik denk ik nevah evah nooit. Maar de kans is wel groot dat het gewoon allemaal op een laag pitje blijft de komende tijd. Waar ik met mijn stream of consciousness artikelen eerst eigenlijk minimaal twee keer per week wilde gaan schrijven hier (klik hier voor meer info, jawel), denk ik nu dat dat ‘doel’ toch een beetje uitgesteld moet gaan worden. Of het kan maar beter volledig van de baan gaan, zeg maar, ofzo. Op dit moment doe ik het toevallig eigenlijk wel een beetje stream of consciousness achtig, want ik opende net mijn blog dashboard en typ nu gewoon letterlijk neer wat ik denk. Hé, mission toch wel een beetje accomplished dan!

Ik ben dus druk met mijn studie. Een master is echt even andere koek jongens. En daar moet ik al aardig wat voor schrijven, trouwens. Helaas niet heel creatief – het zijn meer onderzoeksverslagen en dat soort fratsen. Maar hé, ik spendeer wel echt veel tijd achter mijn laptopje. As always eigenlijk. En dan heb ik gewoon geen zin om ook nog allerlei verhaaltjes over niks te schrijven. Ik maak ook niet bijster veel mee naast mijn studie. Althans, niet echt dingen waarvan ik denk: “Hé dat ga ik eens even met het wereldwijde web delen want yolo“.

Ik blijf het heerlijk vinden om artikelen van anderen te lezen en me te laten inspireren door de prachtige plaatjes op Instagram etc. Soms droom ik er nog weleens van om ook echt zo’n succesvol community achtig platform te maken van mijn blog, en om ook prachtige plaatjes te schieten voor Instagram. En who knows hè jongens, maar voor nu zit het er gewoon even niet in. Ik kijk wel gewoon lekker naar de creaties van anderen. En ook al maakt dat me soms sip (want ik heb/kan dat niet) en onzeker (ik ben veel minder succesvol dan meisje x en meisje y), zolang ik het af en toe even goed kan relativeren voor mezelf blijf ik het gewoon lekker doen, dat koekeloeren op Instagram. Love it.

En daarnaast lees ik veel artikelen en boeken voor mijn studie, ben ik mijn stage aan het regelen met de uni (moet allemaal goedgekeurd worden jongens, duim voor me), werk ik natuurlijk nog bij de leukste plek ever (we weten allemaal dat ik het over de Yoghurt Barn heb uiteraard) en wil ik ook weer een beetje meer tijd stoppen in sociale activiteiten. Buiten internet om, dus. Dus nou ja, ik denk dat er hier en daar wel weer eens een schrijfsel van mij op zal duiken onder deze URL, maar dan doe ik dat gewoon maar lekker als ik er echt zin in heb.

Liefs, Stel.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Zo hé, jij hebt het druk zo te lezen! Maar dat lijkt me ook niet meer dan logisch met zo’n master… Succes met alles! Je blog komt ook wel weer :-)

  2. Zo herkenbaar. Maar goed dat je voor jezelf in ieder geval duidelijk hebt waar de prioriteiten liggen en dat je niet alles alsnog probeert te doen. En inderdaad, precies wat je zegt; het moet ook niet moeten, want dan gaat het juist tegenstaan! Dat is ook de reden dat ik ook iets minder tijd besteed aan mijn blog nu. Ik wil wel, maar heb de tijd/energie er vaak gewoon niet voor. Dus dan maar even niet, dan blijft het in ieder geval leuk op de momenten dat het wel kan. Fijn weekend alvast Stel, en tot volgende week!! :D

Geef een reactie

Sluit Menu