Een speciaal cadeau voor mama

HorlogeKnutselwerkjes. Dat waren vroeger de cadeautjes die ik op moederdag voor mijn mama had. Ze liggen vast nog ergens boven, in een grote doos. Veilig opgeslagen zodat we er later nog eens naar kunnen koekeloeren. Om even terug te gaan in de tijd, en mij weer een kleine krullenbol te laten zijn. Maar, tegenwoordig ben ik geen kleine krullenbol meer, en wil ik mijn mama het liefst een cadeau geven waar ze echt wat aan heeft. Op moederdag gaan we samen bijvoorbeeld naar een speciale Mothersday filmmiddag in de bios. Waar we de gelijknamige film te zien krijgen. Gezellig! Maar, daarnaast liep ik laatst ook tegen een kans aan waarvan ik dacht: dat brengt ons niet terug in de tijd, maar bij de tijd!

Al sinds het allereerste begin van mijn blog is mijn mama trouwe fan. Mijn papa overigens ook. Ze lezen veel van mijn artikelen – als het niet alle artikelen zijn. Toen ik door horloge.nl werd benaderd om samen te werken (wat mij overigens nooit overkomt, en mij dus het gevoel geeft dat ik een ‘echte blogger’ ben), bedacht ik ook gelijk dat dit een ontzettend leuke kans was om -met moederdag in het vooruitzicht- iets terug te doen voor mijn mam.

Ik draag zelf met veel plezier mijn Michael Kors horloge. Vroeger was ik echt een dra-ma met horloges. Ik droeg ze nooit, maar had ze wel. Een Swatch variant, met ijsjes erop. Gekregen van pap. Mega lief natuurlijk. Eniewees, ik draag pas sinds 2014 echt een horloge, en ben allang blij dat ik er gewoon eentje heb, en niet hoef te kiezen welke ik ga dragen. Mijn mama on the other hand, draagt al heel lang een horloge. En die wisselt ze ook wel eens af. Daarom heb ik besloten deze samenwerking voor haar te laten zijn: zij mocht van mij een dameshorloge uitzoeken op horloge.nl, dus.

Uiteindelijk heeft ze uit alle dameshorloges gekozen voor een Fossil horlogeFun fact: mam en ik gaan al-tijd shoppen bij de Fossil winkel als we er eentje tegenkomen. In Amerika hebben we deze winkel al meerdere keren bezocht, en ook vorig jaar in Italië hebben we allebei iets moois gekocht. Het merk doet mij dan ook echt wel denken aan shoptripjes samen. Daarom is het misschien wel extra leuk dat dit horloge van Fossil is.

Het hele horloge-uitzoeken was eigenlijk een soort trip down memory lane, want de speciale moederdagactie op horloge.nl draait helemaal rond het merk Swatch – een ijsjeshorloge anyone? Nee hoor, de Swatch dameshorloges zien er heel anders uit dan mijn ijsjeshorloge van vroeger. Giechel. De horloges op de website zijn goed te zien op de foto’s, het is allemaal mooi vormgegeven en duidelijk beschreven en het was erg handig dat de afmetingen van bijvoorbeeld de wijzerplaat er bij stonden – mam wilde een horloge dat niet al te groot was, hihi. We bestelden het horloge voor 22.30, en kregen hem de volgende dag al binnen. Hoera voor goede service!

Dankjewel horloge.nl, voor deze leuke kans om mijn mams een groot plezier te doen!

Veel liefs, Stel. Oh, en fijne Bevrijdingsdag! Geniet ervan: vrijheid is niet zo vanzelfsprekend als het soms voelt.

(Vinden jullie het woord horloge ook zo apart als je het een paar keer achter elkaar hoort?)

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat leuk dat je met hun mocht samenwerken. Mooi horloge heeft ze uitgezocht. Ik vind Fossil een heel mooi merk!

  2. Ah zo leuk dat je een samenwerking met hun hebt! En wauw hier zal je moeder zeker heel erg blij mee zijn. <3 Ja ik snap wat je bedoelt, als je dat woord vaker zegt klinkt het steeds raarder. ;)

    Liefs! Evelien

  3. Wat lief dat je deze samenwerking hebt besteed aan een Moederdag-cadeau. Het is een prachtig horloge! Ik draag eigenlijk al van kleins af aan een horloge (sinds ik kan klokkijken, haha – geen idee hoe lang geleden ik dat geleerd heb eigenlijk) en heb er momenteel 2 – een zilverkleurige van Esprit en een houten horloge (veel groter, dus niet zo handig voor school/werk). Ik wil eigenlijk een Daniel Wellington-horloge erbij – want ZO MOOI – maar ik vind ze ook zó duur :’)

  4. Wat heeft je moeder een leuk horloge uitgekozen, superlief van je! En wauw het woord horloge is inderdaad echt vreemd.. haha. Maar dat is met eigenlijk alle woorden zo als je ze vaak achter elkaar zegt ;)

Geef een reactie

Sluit Menu