Natte sneeuw, tosti’s en de leukste kaartjes ooit

Ook weer wat geleerd afgelopen vrijdag: ik volg Nina eigenlijk al bijna zo lang als ze blogt. En hoe leuk is het dan om iemand een keer in real life te zien! Ik hobbelde uit de trein, en zag haar al vrij snel staan. Met haar leuke pony, vrolijke lach en knalgele -onwijs leuke- sjaal was ze niet te missen. Het is altijd even wennen als je elkaar dan voor het eerst ziet, maar al snel liepen we richting een leuk cafeetje en kletsten we honderduit. De nattige sneeuw viel vrolijk uit de lucht, maar wij werden er stiekem iets minder vrolijk van. Dat heb je met twee panty-meisjes: het was toch wel een beetje koud. Dus ploften we snel neer bij Sid en Liv en bestelden een latte macchiato en een kop ‘energiegevende’ thee.

Nijmegen

Geen scones meer?

Energiegevende thee? Uhu, ik voelde me namelijk niet zo lekker. Maar ik had mijn paracetamollen en Isla’s bij me, dus het kwam allemaal goed. Ik had stiekem toch wel trek, dus bestelden we na een rondje drinken ook wat scones. We verheugden ons er stiekem best heel erg op. Nina had dit tentje al eens voorbij laten komen in haar koffietentjestest, dus ik geloofde haar op haar woord toen ze zei dat de scones echt HEEL lekker waren. En toen kwamen ze ons na een lange tijd potverdorie vertellen dat de scones op waren! Gelukkig stonden er ook lekkere tosti’s op het menu, en kozen we die. En we kregen, voor het ongemak, nog een drankje van het huis. Wel lief! (En nu moeten we een keer terug voor de scones, hihihihi).

Gelijkenissen en bloggerliefde

Het is zo leuk om iemand te leren kennen die in sommige dingen stiekem best heel erg op je lijkt. Ik vond het zo fijn om samen te kletsen over dingen waarvan ik soms denk dat ik het enige ei ben, maar nee hoor, er is er nog eentje! Ik ga niet in detail treden hier, maar het is gewoon fijn. Ja. En ook andere gelijkenissen natuurlijk, zoals liefde voor creatieve spinsels en maaksels, zingen, bloggen/schrijven, lekkere zoetigheden (mmm), en gewoon lekker kletsen onder het genot van een kopje koffie/thee. Ja. LEUK. Je schetst vaak een beeld van iemand door zijn/haar blog te lezen enzo, en het is leuk om dan te zien dat het ook in het echt zo klikt en iemand ook daadwerkelijk zo gezellig en leuk is als je ‘hoopt’. Jep, Ik houd van de blogwereld en alle leuke mensen erin.

Ninamaakt

Kaartjesliefde

Je kunt natuurlijk echt niet met Nina afspreken zonder te vragen of je wat kaartjes bij haar kan bestellen. So I did. Ik bestelde er drie, maar ik kreeg er vijf extra bij! Voor bijvoorbeeld mijn kaartjesprojectje. HOE LEUK? Ik vind ze echt om te kwijlen zo mooi. Ik vind ze origineel, en de tekstjes zijn fijn en lief en een soort ‘hartverwarmend’, en de kleurtjes zijn mooi. Ja. Ik ben fan. We hobbelden na onze lekkere tostilunch nog even langs een creatief winkeltje, en Nina kocht een nieuw potje ecoline. Een donkerrode kleur. Ik ben nu alweer benieuwd wat voor moois ze daar allemaal mee gaat maken.

Ja, ik kan echt weer even ‘teren’ op zo’n fijne, gezellig middag! Liefs, Stel.

Deze post heeft 13 reacties

 1. Beetje jammer van het ontbreken van de scones maar zo te lezen is dat een heel goed excuus om snel weer af te spreken ;)
  Fijn he, al die leuke mensen in de ‘bloggerswereld’ :)

 2. Wat heerlijk om zo te kunnen kletsen met een mede-blogger <3. Zo tof om iemand (die je al heel lang volgt) in het echt te ontmoeten.

 3. Ooh, hoe leuk dat je hebt afgesproken met een blogger! Ik vind dat echt superspannend haha, maar gelukkig lees ik enkel goeie verhalen. Spijtig van de scones, maar een gratis drankje is altijd leuk he :D Hopelijk voel je je al wat beter! Liefs :)

 4. ahhh dit is echt heel lief allemaal!! Sjonge, ik smelt bijna hier. Maar yes, ik vond het dus ook echt superleuk! Laten we snel weer een keer meeten zonder sneeuw en ziekerigheid, en mét scones en zon! :-) X!

  1. JA. Graag, I’m in. En niet smelten hoor, dat wordt zo’n zooitje! Hahaha. Liefs!

 5. Ahh super fijn en super leuk!! En Nina maakt zulke mooie dingen inderdaad, echt suuperleuk die kaartjes.

 6. Thanks, nu heb ik zin in tosti’s! Haha. Echt leuk dat je zo actief met medebloggers bezig bent… en dat er zelfs mooie vriendschappen uit komen! Ik ga snel op zoek naar een leuk kaartje zodat ik met je project mee kan doen :) Je hoort het nog!

 7. Wat leuk dat jullie elkaar ontmoet hebben! Mmm… nu zo’n zin in tosti’s. Hopelijk zien jullie elkaar gauw weer. En wat een mooie kaartjes!

  Liefs,

 8. Dat klinkt echt als een onwijs gezellige bloggersmeeting. Ik heb altijd zo’n soulmate-gevoel als ik andere bloggers ontmoet hihi, omdat je zo erg hetzelfde bent ofzo! Wat zijn die kaartjes leuk trouwens zeg!<3

 9. Ah wat ontzettend leuk! En iemand ontmoeten is natuurlijk altijd heel erg leuk. Ik heb trouwens nog nooit een scone op! Ik wil het echt een keer proberen. Leuk dat je zo’n leuke middag hebt gehad!

  Liefs! Evelien

Geef een reactie

Sluit Menu