Waar ik naar uitkijk

ItaliëHoera! Het zonnetje piept heel eventjes tussen het grijze wolkendeken dat dreigend boven onze hoofden hangt. Het Nederlandse weer is veranderlijk, maar helaas heb ik de laatste dagen niet veel anders gezien dan buien. Maar, let’s stay positive: Ik weet zeker dat het zonnetje binnenkort wat harder gaat schijnen. Doei regen, hallo zomer. Zeker voor iedereen die nu op de camping is, voor hen zou het extra fijn zijn. Wat wèl een groot voordeel is van de regen: de hortensia’s in onze tuin zijn echt MEGA roze en het zijn er ook echt MEGA veel. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dat wel een heel mooi uitzicht vind. Inclusief vlinders, by the way. Als we nou straks ook echt in de tuin naast de hortensia’s kunnen gaan zitten.. Smelt. Dat is dus iets waar ik naar uit kan kijken, dat buiten in de tuin kunnen zitten. Barbecuen. Want dat hebben we deze zomer nog geen één keer gedaan!

De vakantie naar Portugal

Over ongeveer twee weken stappen Lars en ik in het vliegtuig richting Porto. And you know what? Ik ben ZO benieuwd. Ik heb echt ontzettend veel zin in het zien van een nieuw land, en het ontdekken van nieuwe steden. Ik heb mijn kleding al een beetje klaargelegd en droom elke -regenachtige, Nederlandse- dag van het Portugese zonnetje. Ik ben mega dankbaar ook, dat ik twee weken richting de zon mag. Sommige gezinnen staan hier in Nederland op de camping, en wat voor zomer hebben we tot nu toe nou gehad? Ik duim heel erg voor iedereen hier dat de zon snel weer komt kijken. Zeg maar. Snap je?

Mijn minor en alle nieuwe vakken komend jaar

Omdat ik me steeds meer en meer ga interesseren in psychologie en alle ‘kracht’ achter (positieve) gedachten, kijk ik NOG meer uit naar mijn minor. Die draait niet alleen daar om (helaas), maar ik ben mega benieuwd naar de colleges op een andere faculteit, met andere mensen en andere docenten. De minor heet overigens: “Dynamiek in groepen en besluitvorming”, wat ik überhaupt al een onwijs interessante naam vind voor een minor. Ik ben trouwens ook benieuwd naar alle taalkunde vakken komend jaar. En ohhh jongens ik ga mijn bachelor scriptie schrijven eind dit collegejaar. WAAAH. Ik weet nu al dat ik dat èn heel leuk, èn verschrikkelijk tegelijk ga vinden. Duimen jullie vast voor me?

Gitaarlessen en meer gaan zingen

Jaaaaaaaa, vanaf september begin ik met gitaarles! Ein-de-lijk! Al sinds ik mijn gitaar kocht alweer bijna twee jaar geleden wilde ik graag op gitaarles. Ik kan het wel een beetje, maar ik wil het graag veel beter kunnen. En dan moet ik toch echt aan lessen geloven. Gelukkig wil de docent van de singer songwriter cursus mij gitaarles gaan geven, en ook wat meer met mij gaan optreden en dat soort fratsen. Ik heb er ontzettend veel zin in om weer meer aan de slag te gaan met muziek. Wie weet mag ik wel vaker optreden en mijn eigen liedjes performen en hoe eng dat allemaal ook is (vannacht droomde ik nog dat ik moest optreden en het finaal verprutste), ik kijk er echt naar uit. Ik heb het zo gemist!

Aan de slag met vakantiefoto’s 

Ik ben eigenlijk sowieso al gek op foto’s, maar vakantiefoto’s zijn de leukste foto’s. Ze doen me herinneren aan alle fijne momenten, en ik kan aan de hand van foto’s ook alle verhalen en herinneringen delen met iedereen die er niet bij was. In dit geval pap en mam, bijvoorbeeld. Ik denk dat ik de foto’s van Oxford en de foto’s van Portugal apart in een leuk schetsboek ga plakken, of zoiets. Wat denken jullie dat leuk is?

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 8 reacties

 1. Ahh fijne dingen komen eraan :-) En ehh, je hebt dit artikel zeker al iets eerder geschreven? Want dat weer van de afgelopen dagen was zo slecht nog niet, als je het mij vraagt ;-) Liefs!

  1. Hihihihi, ja, dat klopt! De afgelopen dagen is het zekerweten geen slecht zomerweer! Liefs!

 2. Wat gaaf dat je gitaar lessen gaat volgen! Zo leuk!
  En ik snap helemaal dat je uit kijkt naar je vakantie, heerlijk lekker twee weekjes het zonnetje en genieten samen met lars, alvast héél veel plezier!

  Liefs, Evelien

 3. Ik vind het zo leuk om te lezen waar je allemaal naar uitkijkt! :-)
  Niet alleen maar “vakantie”, maar ook gewoon je nieuwe vakken, je minor. Hoe gaaf is dat. Ik vind dat echt heel mooi om te lezen. Dat is misschien een beetje gek, maar het is toch zo.

  Als je het mij vraagt: fotoboek zeker doen! Of in een schetsboek. Heel erg leuk.

  Liefs

  1. Je bent lief, dankjewel! Ik hoop dat jij ook (snel weer) dingen hebt om naar uit te kijken. Dat verdien je <3 Ik ga zeker met een schetsboek aan de gang denk ik - ik vind het zo leuk om zelf in de weer te zijn met knippen en plakken! Liefs!

 4. Aah ik ben net terug van Portugal: het is daar zooooo mooi!! <3
  Het enige nadeel is de hitte daar -die wij dus totaal niet gewoon zijn-; maar dat neem je er makkelijk bij haha.
  Veel plezier!! :D

 5. Oh wat fijn allemaal zeg, Portugal lijkt me zo’n mooi land! En wat gaaf dat je wat meer in de muziek wil, ik hoop nog veel van je te gaan horen hihi<3

 6. Oh oh oh oh ik ben net terug van Porto! Het is zooooooo’n aanrader, jullie gaan het er echt heel fijn hebben, sowieso! Liefs en geniet ervan girl :)

Geef een reactie

Sluit Menu