Zit ze hoor, hoog in de lucht!

Zit ze hoor, hoog in de lucht!

Zit ik weer hoor – in een vliegtuig! En ja, dat is en blijft toch altijd ergens een ding voor deze miep. Deze keer zaten mijn ouders weer naast me en kon ik de hand van mijn vader fijn knijpen. Mam lag al te slapen voordat de motoren waren gestart, hihi. Ik heb altijd bewondering voor mensen die in een vliegtuig stappen alsof ze even tien minuutjes met de bus naar een naastgelegen dorpje moeten (kuch mijn vader kuch). Hij heeft zijn hele leven ontzettend veel en ver gevlogen. Dat hij nou niet éven een kind op de wereld heeft gezet met diezelfde travel ease? Is mij ook een raadsel jongens, echt.

Goed, jullie zijn natuurlijk benieuwd waar de reis naartoe gaat. NOU, ik zal het eens vertellen: we zijn onderweg naar het Griekse eiland Zakynthos. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, dus ik ben ontzettend benieuwd. Ik heb erop los ge-Pinterest natuurlijk, en dat belooft al een hoop goeds! Helaas is het weerbericht niet héél denderend. Stiekem baal ik daar een beetje van, want ik hoopte nog een beetje zon op te vangen voordat we de donkere Nederlandse winter ingaan. Maar hé, ik vang vast wel hier en daar een fijne zonnestraal op tussen de buitjes door.

Ik hoop vooral dat ik even lekker kan relaxen; de boel even de boel kan laten. Toen ik begin mei mijn masterscriptie inleverde, heb ik twee weken even niks gedaan. Vakantie gehad. Ik ben niet weggeweest, maar heb wel even alles ‘uit’ gezet destijds. Verder ben ik in augustus een weekje in Zwitserland geweest. Voor de oplettende lezers: jep, daar ben ik vaker. Komt omdat een deel van mijn familie daar woont; de broer van mijn mams met zijn vrouw en dochter. Anyways: dat was een fijn, maar actief weekje. En met een ander gezin samen op vakantie is altijd net wat anders dan wat je ‘zelf’ gewend bent. Niet minder leuk, maar wel iets minder ontspannen dan het misschien normaalgesproken zou zijn. Je wil natuurlijk toch rekening houden met elkaars wensen!

Dit weekje vakantie voelt dus een beetje als mijn officiële ‘zomervakantie’. Mijn bikini bevindt zich dan ook enkele meters onder mij, in mijn koffer. Of het weer er echt naar gaat zijn om daarin aan het zwembad neer te ploffen, moeten we nog maar even zien. Maar, wat ik wel zeker ga doen is veel lezen. Ik heb zowaar drie (!) nieuwe self improvement achtige boeken aangeschaft, waarvan ik er twee mee heb genomen. Althans, eentje heb ik zojuist op Schiphol nog gekocht: Nice girls don’t get the corner office. Is heel toepasbaar voor mij en mijn leven nu. De andere heet What I know for sure en is geschreven door de legendarische Oprah Winfrey. Kan niet wachten om te beginnen met lezen. Waarom ik dan nu driftig zit te tikken in plaats van dat ik er een boek bij heb gepakt? Om mezelf nog eventjes af te leiden. Ik vind vliegen gewoon echt spannend, namelijk. Maar goed, I can do this. Ze komen zo langs met wat lekkers, dus ik ga er maar eens goed van nemen ook. Het is ten slotte vakantie! 

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Fijne vakantie! Ik duim voor je dat het meevalt met het weer :)

  2. Zakynthos is volgens mij zo mooi! Hoop dat jullie een beetje lekker weer hebben! Geniet ervan :)

  3. Fijne vakantie! En ik hoop dat het inderdaad lukt af en toe wat zon mee te pakken.
    Wel grappig, ik ben over het algemeen ook iemand die wel heel relaxt het vliegtuig instapt. Zodra ik door de douane ben en dat allemaal goed is gegaan, ga ik in een soort relaxmodus haha.

  4. Geniet van je vakantie! Heerlijk eventjes opladen en lekker niksen. Hopelijk laat het zonnetje zich ook nog eventjes zien. Ik was er dit jaar ook met mijn ouders (en zusjes + lovers) en heb het daar heel fijn gehad. De zee is er zó mooi!

  5. Geniet van je vakantie Stella! Aan je Instaposts te zien zit dat wel goed :) Lijkt me heel fijn als je je bikini nog aan kan! Ik heb deze week heel erg het gevoel dat ik al ingesloten word door die donkerte. Moet weer even wennen.

  6. Net een paar van je blogs gelezen, wat schrijf je leuk! :) En hier nog zo eentje, die het vliegen spannend vind haha. Hopelijk heb je nog goed weer (gehad) op je vakantie! ^^

Geef een reactie

Sluit Menu